Σας στηρίζουμε… σε κάθε σας βήμα!

LINOLEUM

Το Linoleum είναι ένα μείγμα από τα παρακάτω φυσικά συστατικά: λάδι λιναρόσπορου, φελλός, ξύλο και λινάτσα από Γιούτα. Είναι ένα δάπεδο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αφού έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και μεγάλη αντοχή στην πολύ βαριά χρήση. Έτσι, είναι ιδανικό για χώρους, όπως νοσοκομεία, εργαστήρια και αποθήκες, με διέλευση υψηλών φορτίων. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, σε κατάλληλα προετοιμασμένη επιφάνεια. Στις ραφές του χρησιμοποιείται pvc κορδόνι αρμοκόλλησης και το δάπεδο είναι έτοιμο για χρήση, αμέσως μετά την τοποθέτησή του. Παράγεται σε μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων και είναι το πιο βιοδιασπώμενο υλικό επικάλυψης δαπέδων.

SPORT ΔΑΠΕΔΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Τα sport δάπεδα είναι μια ειδική κατηγορία δαπέδων με ελαστική σύνθεση. Το κυριότερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν μεταδίδουν τους κραδασμούς του χτυπήματος των ποδιών από το έδαφος στο υπόλοιπο σώμα. Έτσι, αποφεύγονται οι καταπονήσεις των γονάτων και της σπονδυλικής στήλης από τη συνεχή άθληση. Αυτά τα δάπεδα καθαρίζονται εύκολα, είναι αντηλιακά και τοποθετούνται σε λείο και στερεό έδαφος.

Χώροι εφαρμογής τους είναι τα γυμναστήρια, τα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, πινγκ-πόνγκ κ.λπ.

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΑ

Τα ποδόμακτρα παράγονται σε διάφορους τύπους, για εξωτερική χρήση. Η σύστασή τους είναι από συνθετικά υλικά και παράγονται σε standard ή επιθυμητές διαστάσεις.