Σας στηρίζουμε… σε κάθε σας βήμα!

ΣΤΟΡ - ΠΕΡΣΙΔΕΣ - ΡΟΛΕΡ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΥ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΚΙΑΣΗΣ

Το πρόβλημα της έκθεσης του εσωτερικού ενός σπιτιού (ή επαγγελματικού χώρου) στις ακτίνες του ήλιου έρχονται να καλύψουν τα αντηλιακά στορ, οι περσίδες και τα ρόλερ της εταιρείας μας.

  • Τα Στορ είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο ή ξύλο, σε πληθώρα τύπων και χρωμάτων. Αποτελούνται από παράλληλες «λεπίδες», των οποίων μπορούμε να ρυθμίσουμε την κλίση, έτσι ώστε το φώς να διαχέεται στο χώρο, σύμφωνα με τις ανάγκες μας.
  • Oι Κάθετες Περσίδες είναι από συνθετικό πανί 100% ή συμπαγές PVC και ρυθμίζονται, ομοίως, όπως τα στορ, για τη διάχυση του φωτός. Με ένα πλήρες χρωματολόγιο, μπορούν να δώσουν ένα άριστο αποτέλεσμα στην αισθητική του χώρου, βοηθώντας παράλληλα τη λειτουργικότητά του, αφού εμποδίζουν την αντανάκλαση του φωτός στις οθόνες των υπολογιστών, και την αλλοίωση του χρώματος της επίπλωσης από την άμεση ακτινοβολία!
  • Τα Ρόλερ είναι μονοκόμματα φύλλα συνθετικού πανιού, ημιδιαφανή ή αδιαφανή, και μπορούν να επιτύχουν ακόμη και το… απόλυτο σκοτάδι! Τυλίγονται πάνω σε ένα ρολό αυτόματα, με μηχανισμό - ελατήριο, ή χειροκίνητα με αλυσίδα, και έχουν την πιο πλούσια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, έτσι μπορούν να ικανοποιούν κάθε περίσταση, αισθητικά. Όλα τα παραπάνω ξεκινούν από πολύ ελκυστικά κοστολόγια και κατασκευάζονται, άμεσα, στα εργαστήριά μας, στις δικές σας επιθυμητές διαστάσεις. Διαθέτουμε, επίσης, έμπειρους τεχνίτες, για σωστή και εγγυημένη τοποθέτηση.