Σας στηρίζουμε… σε κάθε σας βήμα!

ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ (ΠΛΑΚΑΚΙΑ) PVC, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΥ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα Βινυλικά Δάπεδα PVC είναι μία ειδική κατηγορία επαγγελματικών δαπέδων, που συνδυάζουν απόλυτα τη μεγάλη αντοχή στη χρήση, με το χαμηλό κόστος. Η σύστασή τους είναι από PVC, με προσθήκη αδρανών πρόσμικτων, ή και υλικών που ενισχύουν τις ιδιότητες τους σε ιδιαίτερες απαιτήσεις, όπως αντιστατικά, αγώγιμα, ημιαγώγιμα κ.τ.λ.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό αυτών των δαπέδων είναι η ομοιογένεια σε όλο το πάχος και μήκος τους. Αυτό σημαίνει ότι κατά μάζα αποτελούνται από το ίδιο υλικό. Λόγω της ομοιογενούς συνθέσεώς τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος της φθοράς και την αλλοίωση του πάχους, σε όλο τον όγκο του υλικού, διατηρείται το ίδιο χρώμα.

Τα Βινυλικά Δάπεδα PVC έχουν μεγάλη αντίσταση στη φωτιά και στο κάψιμο από τσιγάρο και δεν διαδίδουν τη φλόγα. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στη φθορά και, λόγω της πυκνής και συμπαγούς επιφάνειάς τους, συστήνονται για χώρους που χρησιμοποιούνται περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα και, γενικότερα, εκεί όπου απαιτείται υψηλό σημείο φορτίου (αποθήκες, εργοστάσια κ.λπ.). Είναι αντιμικροβιακά, αντιβακτηριακά, αντέχουν σε χημικά και οξέα, γι' αυτό και προτείνεται η εφαρμογή τους σε νοσοκομεία ή εργαστήρια.

Τα δάπεδα αυτά παράγονται σε μορφή πλακιδίων 30 x 3 0 cm, 60 x 60 cm ή και σε ρολά φάρδους 2 μέτρων. Η τοποθέτησή τους είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία, αρκεί το δάπεδο εφαρμογής τους να είναι λείο, σταθερό, στεγνό και επίπεδο. Εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας αναλαμβάνει την προετοιμασία του προϋπάρχοντος δαπέδου